Dayan Qigong Center Denmark

INSTRUKTØRER

Jeg har dyrket Taijiquan og Qigong i over tyve år. Jeg har også boet i Wuhan i Kina i to år og har rejst rundt i Kina og Hong Kong flere gange med Stormester Michael Tse, for at besøge Stormesterens lærer. I mange år har jeg skrevet kolumner i "Qi" magasinet, et blad, som er publiceret i England.

 

Autoriseret instruktør for Wing Chun Kung Fu, Tai Chi, Qigong og Chun Yuen Quan

Peter AndersenJeg har været medlem af Tse Qigong Centre siden 2009 og dyrker Qigong, Tai Chi, Wing Chun og Shaolin Kung Fu. I 2012 fik jeg mit første diplom som instruktør i England. Sammen med Tse Qigong Centre har jeg været i Kina og Hong Kong for at besøge Stormester Ip Chun. Jeg underviser i Qigong og Tai Chi på Vesterbro i København.


Carole Schmid, 2012


For fire år siden var jeg så heldig, at komme med til en prøvetime i Qigong hos Peter Siggaard Andersen. Før da var det med motion ikke blevet til så meget andet end sporadiske løbeture og lidt badminton i ny og næ, og nu endelig fandt jeg noget der inspirerede mig og gjorde godt i kroppen. Jeg har siden gået på Sifu Peter Andersens ugentlige hold samt deltaget i adskillige seminarer både med Sifu Peter Andersen og Sigong Michael Tse Wei Jing. I 2012 blev jeg certificeret underviser i Qigong


Charlotte Gross, 2012


Igennem årene har jeg trænet mange forskellige kampsporter, bl.a. Aikido, Taiji Chuan, og Capoeira. I de sidste fire år har jeg taget undervisning i Qigong, Tai Chi, Chun Yuen Quan Kung Fu og Wing Chun hos Sifu Peter Andersen, som er det danske Dayan Qigong Centers leder. I august i 2013 var jeg så heldig, at være med på en rejse til Kina med Tse Qigong Center, hvor vi fejrede Wing Chun Grand Master Ip Chuns 90 års fødselsdag. Jeg fik mit instruktørdiplom fra Tse Qigong Center i Englad i august 2012. For tiden underviser jeg en gang om ugen i Qigong i København.


Bill Gross, 2012


Min interesse for kampsport startede, da jeg som barn begyndte med Judo. Siden har jeg trænet Jiu-Jitsu under DJU og Shorinji Kempo (en japansk stilart af Shaolin Wushu). Efter en knæskade kunne jeg ikke træne mere, men fik anbefalet Taiji for at genoprette min krop. Jeg startede med Yang stil, men skiftede hurtigt til Chen stil, som passer mit temperament bedre. Med nogle års afbrydelse har jeg trænet Chen Taijiquan i godt 10 år. Jeg fik mit Taiji instruktørdiplom fra Tse Qigong Center i England i 2014.


Christian Morgenstjerne, 2014
Min interesse for kinesisk kampkunst og sundhedsøvelser strækker sig fra 12års alderen, hvor jeg trænede Yang Taijiquan. Her fik jeg øjnene op for Qi – bioenergien, som gennemstrømmer hele kroppen. I 2011 blev jeg introduceret til Sifu Peter Andersen, som jeg har studeret under lige siden. Jeg træner Qigong, Chun Yuen Quan, Wing Chun, Chen Taiji og Hard Qigong.

I 2014 havde jeg æren af at blive Tse Qigong Centre instruktør i Qigong og Chun Yuen Quan. Udover min faste træning med Sifu Andersen, rejser jeg flere gange årligt til England, hvor jeg deltager i seminarer med min stormester Michael Tse.


Paul R. Hogg, 2014Jeg blev medlem af Tse Qigong Centre i 2012, hvor jeg begyndte at træne Qigong og Wing Chun med Sifu Peter Andersen. I 2013 var jeg i Hong Kong og Kina med centeret, for at fejre Wing Chun stormester Ip Chuns 90 års fødselsdag. I starten af 2015 kvalificerede jeg mig som Tse Qigong Centre instruktør i Wing Chuns første form, Siu Lim Tao. Siden har jeg påbegyndt træning i Chen Taiji og er regelmæssigt i London for at studere Hard Qigong med stormester Michael Tse.


Thomas Vagn Hogg, 2015Som ung gik jeg først til Shodokan (Japansk kampsport) i to år og siden til taekwondo (koreansk kampsport) i 5 år, det gav en god følelse af at kunne forsvare sig selv. Så da jeg i 2009 så, at man kunne deltage i Qigong/ Tai Chi i kulturhuset i Farum, tænkte jeg, at det kunne være sjovt at tage ungdommens fornøjelser op igen.


Jeg blev overrasket over den styrke, der er i, at arbejde med Qi, og hvilken forskel det gør, når man kan mestre yin og yang energi. Det er en helt anden tilgang til energi end de kamsportsgrene jeg gik til før. At gå til Qigong/ Tai Chi ændrer ens adfærd i livet generelt. I 2015 fik jeg min første diplom som instruktør inden for Qigong.


Dorte Lynghus, 2015Jeg har i mange år, og gør det stadig, undervist i mange forskellige træningsformer. Igennem noget af min undervisning fik jeg kendskab til Tai Chi og fik lyst til at lære mere om det. Takket være Sifu Peter Andersen, blev jeg introduceret til Qigong, hvilket jeg nu har dyrket i snart 5 år. I August 2015 blev jeg certificeret underviser i Qigong fra Tse Qigong Center i England.

Jeg underviser Qigong for begyndere en gang om ugen i Helsingør og fra januar 2016 underviser jeg Qigong for begyndere i Farum Kulturhus.


Sabine Christensen, 2015
Jeg har altid, siden jeg kan huske, været fascineret af Kinesisk art og kampkunst, da det ikke var muligt at træne Kinesisk Kung Fu, begyndte jeg i stedet at træne Kyokushinkai karate.

Senere kom der Nordre Shaolin Kung Fu til Danmark, som jeg så skiftede til i stedet for. Jeg har så trænet forskellige former for Kung Fu i 25 år on/off.

Jeg har også inden for de seneste 10 år trænet en stor del i Kina på blandt andet, Sport/WuShu skolen i ChengDu og Chen Taijiquan hos Master Li Chao Jin i Chongqing.

Jeg startede med at træne Chen Taijiquan og Wing Chun hos Sifu Peter Andersen i 2012, og blev Tse Qigong center instruktør i Chen Taijiquan i 2016.


Kenneth Østed, 2016


Hvordan kan jeg blive instruktør?


For at blive instruktør i Qigong, Taijiquan, Wing Chun eller Chun Yuen (Shaolin) Kung Fu skal man have modtaget undervisning af en kvalificeret Tse-instruktør i mindst tre år. Man skal desuden have vist god karakter, samt have opnået et godt niveau i den pågældende færdighed.


Ved et instruktørkursus bliver man testet i både teoretisk og praktisk viden. For at opretholde et højt niveau skal man som kvalificeret Tse-instruktør have sit certifikat fornyet mindst hvert tredje år. Peter Andersen deltager i instruktørkursus hvert år for at vedligeholde sine færdigheder.

How to become an instructor?


To become an instructor in Qigong, Taijiquan, Wing Chun or Chun Yuen kung fu you must have studied with a qualified Tse Instructor for at least three years, as well as demonstrating both good character and a good level of skill.


Instructor courses involve the testing of both the theoretical and practical knowledge of the instructor. To maintain a high level of skill instructors are required to renew their certificates at least once every three years.